Povijesni uspjeh

Dojmovi s državnog natjecanja iz povijesti

Tomislav Antić ispisao je povijest naše škole, osvojivši treće mjesto na državnoj razini natjecanja iz Povijesti. S nama je podijelio svoje dojmove te nam je ispričao kako se tekle pripreme koje su prethodile ovom impresivnom uspjehu.

Opširnije...

Popularni kebab

Mihael Ciprić iz 6. D  napisao je pjesmu za literarni natječaj koji se provodio u našoj školi u organizaciji školske knjižnice. S obzirom na to da je natječaj bio povodom Valentinova, i većina učenika pisala je o ljubavi prema svojim simpatijama, njegov odabir teme izdvojio je njegovu pjesmu od ostalih. Iako je o kebabu, pjesma je ljubavna, jer Mihael obožava kebab. Ne samo da je pjesma bila među pobjedničkima na natječaju. Ona je postala i reklama u popularnoj kebabdžinici u Dubravi….  Popularnu pjesmu i što je o ovom poduzetničkom pothvatu ispričao sam Mihael, pročitajte u nastavku!

Opširnije...

Pod murvu, na Krče 2016.

Osvojeno drugo mjesto s prekrasnom pjesmom o Vugrovcu

Ove godine postigli smo prekrasan uspjeh na pjesničkom festivalu u Adamovcu. Ivana Grljak osvojila je drugu nagradu, a još pet učenika naše škole sada su objavljeni autori. U zborniku čitajte o Coprnici, zaljubljenom dječaku, školi, Prigorju i jednoj neobičnoj ovčici.

Opširnije...

Pretraživanje


Naša škola

OSNOVNA ŠKOLA VUGROVEC-KAŠINA

logo

 

Adresa:

Ivana Mažuranića 43, P.P 1, 10362 Kašina

E-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web stranica:

os-vugrovec-kasina.skole.hr/

 

Broj posjeta

227927
Danas
Jučer
Prošli mjesec
Ukupno
11
104
2159
227927

Vaša IP adresa je: 54.224.166.141
Datum: 26.09.18. Vrijeme:05:37:14