Nogometni turnir u Kašini

Nogometno  ludilo

Tradicionalno i ove godine povodom Dana izvrsnosti održao se dugoočekivani turnir u nogometu. Kao i svake godine, ju nogometu su snage odmjerili Vugrovčani protiv Kašinaca. Kašinci su odnijeli pobjedu u svim kategorijama. Bilo je doista napeto. Donosimo Vam izvještaje s utakmica petaša i šestaša, a ove godine imamo i pogled iz ženske perspektive….

Opširnije...

ESSD - Europski školski sportski dan

30. rujna, u sklopu Europskog tjedna, u Hrvatskoj i još petnaest europskih zemalja obilježio se i ESSD, Europski školski sportski dan. ESSD inspiriran je Mađarskim školskim sportskim danom, a hrvatske osnovne i srednje škole ove godine su se po prvi puta pridružile ovoj vrijednoj manifestaciji.

Opširnije...

Učenici naše škole na utakmici GNK Dinamo - FC Juventus

Ale, ale, ale, ale, iz Vugrovca i Kašine!

Učenici naše škole navijali su za Modre na utakmici Lige prvaka protiv Juventusa. Dinamo nas je razveselio predivnim poklonom budući da smo jedna od pet škole s kojima je ostvario najbolju suradnju!

Opširnije...

Intervju s hrvatskim rukometnim reprezentativcima

„Nas sportaše uvijek treba tjerati dalje da postižemo što bolje rezultate.“

Razgovarali smo s Lukom Šebetićem i Domagojem Pavlovićem o njihovim uspjesima, o nastupu naše reprezentacije u Riju te o sportu općenito.

Opširnije...

Turnir u nogometu 2016.

Kao i svake godine, na Dan eko škole, paralelno se održavaju sportski susreti, a najiščekivaniji događaj je svakako nogometni turnir u kojem snage odmjeravaju dječaci iz Kašine protiv onih iz Vugrovca. Sastavi se slažu i planiraju mjesecima prije. Kako su završile utakmice između petaša i sedmaša pročitajte u nastavku iz pera naših novinara-nogometaša.

Opširnije...

Krimski nogomet

Politika utječe na nogomet

Nakon aneksije Krima nastradali su i krimski nogometaši, budući da se ne mogu natjecati u europskim natjecanjima, što su kao dio Ukrajinske lige mogli. Zabranjeno je i njihovo uvrštavanje u Rusku ligu te je tako osnovana Krimska liga.

Opširnije...

MMA

MMA je skraćenica od Mixed Martial Arts, što u hrvatskom prijevodu  znači mješovite borilačke vještine.

Opširnije...

NK Lučko – NK Kašina

1

Utakmica se odvijala 8.10.2015. s početkom u 15 sati. Bila je to jako teška utakmica za NK Kašinu. Kašina je nastupila pod vodstvom trenera Krešimira Marića.

Opširnije...

Nogometni turnir povodom Sportskog dana škole

KAŠINA-VUGROVEC

Povodom Sportskoga dana održani su sportski susreti između ekipa Kašine i Vugrovca. Najuzbudljiviji bio je nogometni turnir. Igrali su viši  razredi, a šestaši iz Kašine su bili najuspješniji. Petaši su izgubili 3:0, šesti razredi su s lakoćom svladali Vugrovčane 2:0, sedmaši su teškom igrom pobijedili 2:1, a osmaši su pobijedili minimalnom prednošću.

Opširnije...

Turnir u šahu

U sklopu Dana škole i Sportskog dana održan je i turnir u šahu. Od osam sati moglo se prijavljivati za natjecanje u šahu. Kada su se šahisti prijavili, počelo je natjecanje. Na natjecanju je bilo 7 kola, te je svaki šahist igrao 7 partija. Najbolji šahisti su imali priliku osvojiti pehar i šahovsku ploču i figure, a oni manje uspješni osvojili su samo šahovsku ploču i figure.

1. mjesto: pehar i šahovski sat – David Orač, 4.a

2. mjesto: pehar i šahovska ploča i figure – Leo Orač, 5.b

3. mjesto: pehar i šahovska ploča i figure – Emanuel Palikuća, 5.b

1. mjesto djevojčice: pehar u obliku šahovske figure i šahovska ploča i figure – Ana Maljak, 6.b

1. mjesto: najbolji učenik nižih razreda – Danijel Ščetar, 4.a

Ana Maljak

Državno prvenstvo u hrvanju grčko-rimskim stilom

IMAMO DRŽAVNOG PRVAKA!

Na državnom prvenstvu za dječake u hrvanju grčko-rimskim stilom, održanom početkom svibnja u Ludbregu, iz naše su škole nastupili Marko Vukas, Antonio Tomljanović i Matija Kovačić i sva trojica osvojila su medalje.

Opširnije...

Hrvačka škola Vugrovec-Kašina

HRVANJE – DOBRA PRIPREMA ZA ŽIVOT

Profesor Dubravko Ribarić predaje Tehničku kulturu u našoj školi. Osim toga, uspješan je trener hrvanja u vugrovečkoj hrvačkoj školi. Hrvanjem se bavi od 1969. godine kada je išao u 5. razred osnovne škole u Sesvetama. Bio je omladinski i seniorski prvak Jugoslavije, 9. na Svjetskom omladinskom prvenstvu 1979., 3. na Balkanskim igrama 1978., natjecao se na Univerzijadi 1983. i postizao dobre rezultate na brojnim međunarodnim turnirima u Rusiji, Poljskoj, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Češkoj, na prvenstvu svijeta u Švedskoj... Prije 5 godina ponovno je pokrenuo Hrvačku školu u Vugrovcu, a učenici koje trenira nižu uspjehe.

Opširnije...

Uspjeh Škole hrvanja Vugrovec-Kašina

Odličan nastup naših hrvača

Na prvenstvu Zagrebačke županije nastupilo je šest hrvača Škole hrvanja Vugrovec-Kašina. Marko Vukas osvojio je 1. mjesto, Ivan Filipović 2., a Antonio Tomljanović i Stjepan Popović osvojili su 3. mjesto. Dino Ros i Matija Kovačić nisu bili na postolju, ali su ostvarili odličan nastup. Šest hrvača osvojilo je četiri medalje, a to je izvrstan rezultat. Čestitamo svima!

Opširnije...

NK Kašina u emisiji Sport nedjeljom

Stariji Pioniri NK Kašine sudjelovali su u veljači u emisiji Sport Nedjeljom na programu Z1. Pratitelj starijih pionira bio je Mario Rac koji je inače trener mlađih pionira. Tamo nas je dočekao asistent i primio nas je u studio. Studio je bio malen. Asistent nas je rasporedio u dvije skupine od sedam članova koje su bile raspoređene na slijeva i zdesna. Poslije prve reklame dali su nam smoki i čips te cedevitu i bombone – proizvode tvrtki koje su sponzori emisije Sport nedjeljom. Prvi gosti su bili legenda Dinama -  golman Zlatko Škorić i odvjetnik Saša Pavličić-Bekić koji su govorili o Dinamu. Drugi gost je bio Krešo Novosel - predstavnik Cedevite. Na kraju emisije stali smo ispred pulta i voditelj Ante Breko je postavio nekoliko pitanja o našem klubu, a trener Mario Rac je ukratko nabrojao naše uspjehe i govorio je u kojoj smo ligi. Kao gosti smo dobili nagradu. Bilo je to zanimljivo iskustvo naći se pred kamerama.

Marko Ciković i Nino Ptičar

Sljemenska utrka 2015.

Skijaška čarolija iznad naše metropole

Zagreb je jedini glavni grad na svijetu koji ima utrku Svjetskoga kupa. Već desetu godinu zaredom Zagrepčani i gosti mogu uživati u predivnoj atmosferi. Na utrci, svog brata je bodrila Snježna kraljica, Janica Kostelić

Opširnije...

Pretraživanje


Naša škola

OSNOVNA ŠKOLA VUGROVEC-KAŠINA

logo

 

Adresa:

Ivana Mažuranića 43, P.P 1, 10362 Kašina

E-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web stranica:

os-vugrovec-kasina.skole.hr/

 

Broj posjeta

227927
Danas
Jučer
Prošli mjesec
Ukupno
11
104
2159
227927

Vaša IP adresa je: 54.224.166.141
Datum: 26.09.18. Vrijeme:05:38:46