Soblinečki Orašar

Odlična plesna predstava naših susjeda

Mladi knjižničari su 16. veljače 2017. pogledali plesnu predstavu „Orašar“ koju je izvelo preko 250 učenika OŠ Ivana Granđe Soblinec

Opširnije...

„Opasne igre“ LORD OF THE DANCE

1

preuzeto s www.officialtheatre.com

„Opasne igre“ Lord of the dance je nastup koji se održao u prepunoj Areni u Zagrebu  16.10.2015.  Nastup „Opasne igre“ temeljen je na irskom folkloru, a govori o borbi između dobra i zla. Gospodar plesa bori se protiv mračnih sila. Glazba je za mene zvučala kao iz divljine, te je imala i jako grubi dio. Plesači su stepali satima uz jednu kraću pauzu. Na sceni su se izmjenjivali svjetlosni efekti i hologrami. U ansamblu je čovjek koji je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao čovjek s najbržim nogama na svijetu (Flatley).  Kostimi su po mom mišljenju bili zanimljivi. Imali su crvene, plave, bijele i crne kostime. Zli likovi su nosili crno odijelo s crnim upadljivim kacigama, i motorističkim naočalama. U jednom dijelu su čak bili i roboti. Atmosfera je bila vesela i sretna,a u nekim trenucima  tako tužna. Uživala sam u plesu i bilo mi je drago što sam mogla pratiti nastup uz jelo i piće. Svakome bih preporučila da pogleda ovaj spektakl.

SARA GORENC 6.D

Koncert

Operni suveniri

Krajem svibnja u sklopu Sesvetskih dana – Tjedna kulture, Centar za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“ organizirao je koncert „Operni suveniri“.

Opširnije...

Kolo sreće ponovo se okreće

Popularni TV Kviz se vratio!

Stari kviz u novome ruhu osvaja gledatelje. Ako volite igre poput Vješala, Scrabblea, a još uz to imate i sreće, onda je ovo idealan kviz za vas!

Opširnije...

Shopping kraljica

I Vas mogu proglasiti kraljicom!

Na malim ekranima odnedavno možemo pratiti emisiju u kojoj žene različitih dobi ocjenjuju jedne drugima izgled za koji dobiju novac i ograničeno vrijeme. Ako volite svjetla kamera i ne smeta vam da stranci kopaju po vašim ormarima, ovo je show za vas!

Opširnije...

Pretraživanje


Naša škola

OSNOVNA ŠKOLA VUGROVEC-KAŠINA

logo

 

Adresa:

Ivana Mažuranića 43, P.P 1, 10362 Kašina

E-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web stranica:

os-vugrovec-kasina.skole.hr/

 

Broj posjeta

227927
Danas
Jučer
Prošli mjesec
Ukupno
11
104
2159
227927

Vaša IP adresa je: 54.224.166.141
Datum: 26.09.18. Vrijeme:05:37:57